dimarts, 6 de maig del 2014

PASTÍS D'AMETLLA I GALETA / TARTA DE ALMENDRA Y GALLETA

Fa dies que us volem parlar de la nostra Llibreta de Receptes. 

Es tracta d'una llibreta on els nostres clients poden deixar escrita qualsevol recepta que vulguin compartir i que tots els qui vingueu a la botiga podeu consultar per treure'n idees noves.

D'aquestes receptes nosaltres n'anirem publicant algunes a través del bloc i també us animem a compartir les vostres!



Avui us fem arribar amb aquesta recepta de Pastís d'ametlla i galeta que ens ha deixat la Mercedes Martín.

INGREDIENTS:

  • 4 ous
  • 85 gr d'ametlla mòlta
  • 80 gr de galeta Maria mòlta (si ho feu amb alguna galeta que no contingui gluten ho convertireu en una recepta apta per a intolerants)
  • 150 gr de sucre
  • 400 ml d'aigua
  • sucre per fer caramel


Triturem tots els ingredients (excepte el sucre per fer el caramel).
Fem el caramel i el posem a la base d'un motllo antiadherent. Seguidament hi posem la massa.
Ho posem al forn a temperatura forta i al bany Maria durant uns 40 minuts.
Esperem que es refredi per desmotllar donant la volta.

La Mercedes va fer servir aquesta recepta el passat dia de la Mona per fer-ne una de diferent i original... amb aquesta fotografia ens en deixa constància! 


Moltes gràcies Mercedes per compartir amb tots nosaltres!

*****************************************

Hace días que queremos hablaros de nuestra Libreta de Recetas. 

Se trata de una libreta en la que nuestros clientes pueden dejar escrita cualquier receta que quieran compartir y que todos los que venís a la tienda podéis consultar para acar ideas nuevas.

Nosotros vamos a ir publicando algunas de estas recetas a través del blog y también os animamos a compartir las vuestras!




Hoy os hacemos llegar esta receta de Tarta de almendra y galleta que nos ha dejado Mercedes Martín.

INGREDIENTES:

  • 4 huevos
  • 85 gr de almendra molida
  • 80 gr de galleta María molida (si lo hacéis con alguna galleta que no contenga gluten la convertiréis en una receta apta para intolerantes)
  • 150 gr de azúcar
  • 400 ml de agua
  • azúcar para el caramelo


Trituramos todos los ingredientes (excepto el azúcar para el caramelo).
Hacemos el caramelo y lo ponemos en la base de un molde antiadhernete. Seguidamente ponemos la massa en el molde.
Lo metemos en el horno a temperatura fuerte y al baño María durante unos 40 minutos.
Esperamos a que se enfríe paa desmoldar dándole la vuelta.

Mercedes utilizó esta receta el pasado día de la Mona para hacer una diferente y original... con esta fotografía nos deja constancia! 


Muchas gracias Mercedes por compartir con nosotros!




1 comentari:

  1. Perdona per la ignorancia, pero l'aigua es per fer el sucre o per fer la massa? Merci.

    ResponElimina